Lähempänä merta

Rentoudu ja virkisty ympäri vuoden, henkeäsalpaavien maisemien ympäröimässä kylpylähotellissamme.

Varaa huone

Tulo: Lähtö: Huoneita: Henkilöitä:

Tervetuloa Pohjolan upeimmalle hiekkarannalle! 

Yyterin Kylpylähotelli sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Etsit sitten lomakohdetta perheellesi, tasokasta kokous-paikkaa tai vaikkapa upeita puitteita juhlillesi, Yyterin kylpylästä löydät kaiken mitä haet – ja paljon enemmän. Uskomme vakaasti, että monipuoliset palvelumme ja ympäröivä sykähdyttävän kaunis luonto saavat sinut rakastumaan Yyteriin ja palaamaan luoksemme aina uudelleen.

Facebookissa

Joulukalenteristamme paljastuu joka aamu uusi arvonta. Arvontaan osallistut kommentoimalla. Arvonta suoritetaan kommentoineiden kesken seuraavana päivänä. Saa myös tykätä ja jakaa! Facebook ei ole mukana arvonnassa. Luukku 18: Lippu vapaavalintaiselle keikalle 2018! Julkaisemme tulevan vuoden esiintyjät myöhemmin.

8 tuntia sitten456

ARVONTA SUORITETTU. Onneksi olkoon Pirjo! Joulukalenteristamme paljastuu joka aamu uusi arvonta. Arvontaan osallistut kommentoimalla. Arvonta suoritetaan kommentoineiden kesken seuraavana päivänä. Saa myös tykätä ja jakaa! Facebook ei ole mukana arvonnassa. Luukku 17 yhteistyössä Hyvinvointikeskus Lumon kanssa: Hiustenleikkuu parturi-kampaamossamme

1 päivä sitten436

Seuraava tapahtuma

Joululounaat

Kaikki tapahtumat

Tapahtumat ja esiintyjät

Katso ohjelma

Kylpylä auki joka päivä

Lue lisää

Hemmottele itseäsi hoidoissa

Lue lisää

Kokous ja juhlatilat

Lue lisää

Herkuttele huolella

Lue lisää

Tekemistä ympäri vuoden

Lue lisää