Lähempänä merta

Sipintie 1, 28840 PORI | p. (02) 628 5300 | F. (02) 638 3776

Yyterin Kylpylähotellin talvi
Yyterin Kylpylähotellin talvi
Yyterin Kylpylähotellissa tekemistä riittää koko perheelle
Yyterin Kylpylähotellissa tekemistä riittää koko perheelle
Ota irtiotto arjesta
Ota irtiotto arjesta
Perhehuoneessa viihtyy koko perhe (kuva remontoidusta huoneesta)
Perhehuoneessa viihtyy koko perhe (kuva remontoidusta huoneesta)
Juhli merkkipäivää läheisiesi kanssa
Juhli merkkipäivää läheisiesi kanssa

Ryhmämatkat

Suomen länsirannikon helmet

Meri, saaristo, merenkulku, laivanrakennus ja kaupankäynti ovat kautta aikojen houkutelleet ihmisiä Suomen länsirannikolle. Vanhat perinteet, tavat ja tottumukset sekä monivivahteiset Suomen ja Ruotsin kielen murteet ovat säilyneet vahvoina nykyaikaisissa rannikkokaupungeissa.

matkavaihtoehto 1 :   2 yötä, 3 päivää

Kolmen päivän matka Poriin, Ulvilaan ja Raumalle alkaa tutustumalla Porin naapurikaupunki Ulvilan elävän kädentaidon ja ruukkihistorian keskukseen Leineperiin. Leineperin eli Fredrikforsin Ruukki on perustettu vuonna 1771. Ruukkiopastuksen jälkeen juodaan pullakahvit ja Ruukilla on mahdollisuus tehdä käsityöostoksia. Opastettu kiertoajelu jatkuu tutustuen Porin keskustaan ja sen Kokemäenjoen rantamiljööseen. Matka jatkuu tutustuen Porin omaleimaiseen kaupunginosaan Reposaareen Selkämeren syleilyssä. Uljaat merinäkymät, idylliset puutalot ja rehevä satamapuisto tekevät saaresta maalauksellisen. Reposaaresta onkin lyhyt matka Yyteriin. Majoittuminen Yyterin Kylpylähotelliin. Kylpylään uimaan, saunaan ja virkistymään. Päivällisbuffet.

Toinen matkapäivä aloitetaan aamiaisbuffetilla meren äärellä Yyterissä. Sauvakävelylenkillä tutustutaan Yyteriin ja sen luonnonkauniiseen rantaan. Hyvän Olon Hoidot hellivät jokaista, kylpylän saunat, poreet ja lämmin vesi virkistävät. On Hyvän Olon Päivä. Päivällisbuffet Yyterissä.

Kolmantena matkapäivänä aamiaisen jälkeen tutustutaan Unescon maailmanperintökohteeseen Vanhaan Raumaan kiertokävelyllä, perehdytään merenkulkuun Marelassa, vanhan laivanvarustajan kotimuseossa, sekä Rauman pitseihin ja nypläyksen saloihin Pits-Priiassa.

 

Kesto: 3 päivää/2 yötä

Opastukset: Kohdeoppaat Leineperissä, Porissa, Raumalla ja Yyterissä

Toteutus: Koko vuoden, edellyttää ryhmän omaa bussia, minimihenkilömäärä 20

tammi-toukokuu sekä syys-joulukuu

195 €/hlö/2hh

kesä-elokuu

250 €/hlö/2hh

Hintaan sisältyy: opastukset, 2 vrk:n yöpyminen kahden henkilön huoneessa, 2 x buffet-aamiainen, 2 x buffetpäivällinen, 1 x 30 min. hoito, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö

 

HUOM: Hintaan sisältyy yksi 30 min. hoito seuraavista: klassinen hieronta, virkistävä jalkahoito, intialainen päähieronta, aromaterapeuttinen hieronta (60 min. hoidon lisämaksu 20 €)

 

matkavaihtoehto 2 :   1 yö, 2 päivää

Kahden päivän matka Poriin, Ulvilaan ja Raumalle alkaa tutustumalla Porin naapurikaupunki Ulvilan elävän kädentaidon ja ruukkihistorian keskukseen Leineperiin. Leineperin eli Fredrikforsin Ruukki on perustettu vuonna 1771. Ruukkiopastuksen jälkeen juodaan pullakahvit ja Ruukilla on mahdollisuus tehdä käsityöostoksia. Opastettu kiertoajelu jatkuu tutustuen Porin keskustaan ja sen Kokemäenjoen rantamiljööseen. Matka jatkuu tutustuen Porin omaleimaiseen kaupunginosaan Reposaareen Selkämeren syleilyssä. Uljaat merinäkymät, idylliset puutalot ja rehevä satamapuisto tekevät saaresta maalauksellisen. Reposaaresta onkin lyhyt matka Yyteriin. Majoittuminen Yyterin Kylpylähotelliin. Kylpylään uimaan, saunaan ja virkistymään. Päivällisbuffet.

Toinen matkapäivä aloitetaan aamiaisbuffetilla meren äärellä Yyterissä. Aamiaisen jälkeen tutustutaan Unescon maailmanperintökohteeseen Vanhaan Raumaan kiertokävelyllä, perehdytään merenkulkuun Marelassa, vanhan laivanvarustajan kotimuseossa, sekä Rauman pitseihin ja nypläyksen saloihin Pits-Priiassa.

 

Kesto: 2 päivää/1 yö

Opastukset: Kohdeoppaat Leineperissä, Porissa ja Raumalla

Toteutus: Koko vuoden, edellyttää ryhmän omaa bussia, minimihenkilömäärä 20

tammi-toukokuu sekä syys-joulukuu 95 €/hlö/2hh
kesä-elokuu 125 €/hlö/2hh

Hintaan sisältyy: opastukset, 1 vrk:n yöpyminen kahden henkilön huoneessa, 1 x buffet-aamiainen, 1 x buffetpäivällinen, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö


Kylpylä Merenneito

Kylpylä Merenneidossa vietetty aika on rentoutumista parhaimmillaan. Lämpimän veden, hierovien putousten ja saunan yhdistelmä virkistää niin mieltä kuin kehoakin.

Kokouspaketit

Joustava palvelumme takaa kokouksesi onnistumisen, osallistui siihen sitten 10 tai 300 henkeä.

Hyvän Olon Keskus

Valitse yli 50:stä kuntouttavasta, rentouttavasta tai kaunistavasta Hyvän Olon hoidosta!

Yyterin Villat

Helpoin tapa omistaa loma-asunto. Loma-asunnossa on kaikki valmiina. Tule ja nauti täysillä lomastanne!