Valkoviinit

Angoris Villa Locatelli, Pinot Grigio, Italia
34 € / 12 cl 6,00 € / 16 cl 8,00 €


Suutuntuma kuiva, aromeista löytyy päärynää, omenaa ja hentoa kukkeutta. Keskitäyteläistä hedelmäisyyttä raikastavat pirteät, nousevat hapot.

Prüm Essence Halbtrocken Riesling, Saksa
36 € / 12 cl 7,00 € / 16 cl 8,50 €


Sitruksen, aprikoosin ja hunajan aromit muodostavat tämän viinin tuoksukentän. Viini on puolikuiva ja runsasta hedelmäisyyttä ja makeutta tasapainottaa hyvä happorakenne ja hiven mineraalisuutta.

Príncipe de Viana Chardonnay, Chardonnay, Espanja
32 € / 12 cl 6,00 € / 16 cl 7,50 €


Keskitäyteläistä tuoksua siivittävät trooppiset hedelmät ja sitruksen aromit sekä tammitynnyrikypsytyksen mukanaan tuomat kevyt paahteisuus ja hento vanilja. Suutuntuma kuiva, jossa tuntuva hapokkuus on tasapainossa hedelmäisyyden kanssa.

Yyteri viini CasaViva, Chile
29 € / 12 cl 5,50 € / 16 cl 7,00 €


Tuoksukenttä aromaattinen ja siinä on mustaherukan, karviaisen ja kypsän sitruksen aromeja. Suutuntuma kuiva. Miellyttävää hedelmäisyyttä piristävät raikkaat hapot. Salaatit, kala- ja kanaruoat, buffetpöytään – talon viini.

Samppanjat

Veuve Clicquot Brut
125 €


Erittäin kuiva ja hapokas, kypsän hedelmäinen

Punaviinit

Semaska Côtes du Rhône Villages, Syrah, Grenache, Mourvedre, Ranska
39 €


Kirsikan ja tummien marjojen aromit, mausteisuus, maanläheisyys ja nahkaiset elementit muodostavat viinin tuoksukentän. Täyteläinen, kypsän marjaisa, lääkemäinen ja lakritsainen. Hienostuneet tanniinit ja tasapainoinen hapokkuus. pitkä jälkimaku.

Beefsteak Club, Malbec, Argentiina
36 € / 12 cl 7,00 € / 16 cl 8,50 €


Melko täyteläinen, mehukas ja kypsän hedelmäinen. Pehmeät tanniinit. Viinissä tuoksuvat mustaherukka, lakritsa ja paahteiset aromit. Kokonaisuutena viini on maistuva ja mehevä.

Príncipe de Viana Crianza, Tempranillo, Merlot ja Cabernet Sauvignon, Espanja
32 € / 12 cl 6,00 € / 16 cl 7,50 €


Keskitäyteläinen, jonka tuoksussa on kypsiä punaisia marjoja, miellyttävää mausteisuutta ja tammitynnyrikypsytyksen tuomaa paahteisuutta ja vaniljaa. Tanniinit ovat pehmeät.

Yyteri viini CasaViva Cabernet Sauvignon, Chile
29 € / 12 cl 5,50 € / 16 cl 7,00 €


Mustaherukan perhmeän hedelmäiset aromit yhistyvät mausteisen paahteisuuden kanssa. Samettiset tanniinit ovat tasapainossa hapokkuuden kanssa. Keskitäyteläinen suutuntuma on pehmeä ja elegantti. Sopii yleisviiniksi buffetpöytään - talon viini.

Kuohuviinit

Fresita Piccolo, Chile
9 €


Fresita, Chile
33 €


Codorniu Clasico Seco Cava Piccolo, Espanja
9,50 €


Codorniu Clasico Seco, Espanja
35 €


Cava Dominio Brut, Espanja
29 €


Elysée No 1
30 €